donderdag 29 juli 2010

Fantastische sportieve dag!




Hallo allemaal,

vandaag hebben we ons ondergedompeld in de amerikaanse cultuur. We zijn gestart bij Walmart, de Hema, maar dan groter! We hadden water nodig en zijn geëindigd met....bijvoorbeeld leuke t-shirts!!! Met als gevolg dat Noah op een gegeven moment in de auto tegen Zoë zei: joh, dan niet, ruil me in voor een cupcake!
Daarna mochten de kinderen kiezen wat we zouden gaan doen, dus zijn we naar Crackerjacks gegaan, een klein pretpark met go-karts, bumperboats en mini-golf. FF geen cultuur, beestjes en gidsen......



De kinderen gingen helemaal los, ondanks de enorme hitte, wel 35 graden, hebben ze zich enorm vermaakt.

Daarna hebben we 9-holes gereserveerd op een desert-baan. We hebben 107 foto's genomen op deze baan, om aan te geven hoe mooi deze baan is. Fantastisch...

Maar eerst een foto voor Daan:

Wat een cool nummerbord he!!!!!!!


De holes waren best wel moeilijk, maar Noah en Raimon hebben heel goed gespeeld, 53 en 42 slagen. Saskia wat minder, maar 62 slagen is toch nog best wel goed! We hadden 2 buggies, met.........GPS. Tja, stel dat je verdwaald op de baan!!!!!






Op hole 8 ging de zon onder, wat het helemaal sprookjesachtig maakte.







Wat een geweldige dag, echt genieten, van de kinderen, van de omgeving, van de hulpvaardige en aardige mensen. Morgen 2 uur rijden naar Flagstaff, onderweg proberen we indianen/cowboys te zien.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten