woensdag 21 juli 2010

Kolibri-dag

Vanochtend een prachtige ochtend in een natuurpark. We zijn gestart in een kolibrituin, waar we deze bijzondere vogeltjes van dichtbij kunnen zien. Zó dichtbij dat Zoë ze op haar hand heeft kunnen laten zitten. Noah heeft er één gered die tegen een raam aangevlogen was.Our hero!


Daarna hebben we een wandeling gemaakt en nog veel meer vogels gezien. We hebben gelopen over hangbruggen, zó hoog dat je op de top van het oerwoud kunt kijken.



Daarna hebben we aan een kabel, gevlogen als een vogel, dwars door het oerwoud heen! Echt fantastisch!!!! De kabels hangen 150 meter boven de grond en zijn tussen de 300 en 1000 meter lang. Zo hebben we ook de nevel goed kunnen zien, net droomvlucht in de efteling, maar dan in het echt en zonder elfjes.....

Daarna een Tarzanjump gedaan, van een hoge toren afspringen tot de kabel je weer opvangt en dan slingeren als Tarzan aan een liaan, lekker eng....


Weer een fantastische en sportieve dag, we hebben dan ook geslapen als een os. Nadat Noah 'kicked ass' met Katannen, door 2 potjes achter elkaar te winnen!!!!


Nu wachten we op de huurauto, we gaan naar de andere kant van Costa Rica rijden, waar we 6 overnachtigingen hebben aan het strand. Het excursiegedeelte zit er al weer op, het is waanzinnig geweest, nu een paar dagen rust.


Heel veel liefs voor allemaal, we hebben begrepen dat veel van jullie ons volgen, echt tof!!!

XXXX



1 opmerking: